Írisztündér

Szeretettel köszöntelek honlapomon, ahol számos lehetőséget kínálok a személyes és csoportos stresszoldásra egyaránt

Gyógyika-Szer

gyogyika-szer_csalad-1024x425.jpg

Egy idős Székely orvosnak, aki egyben gyógynövény szakértő és gyógyító is, valamint segítőinek köszönhető, hogy a GYÓGYIKA-SZER eljuthat ma azokhoz, akik úgy érzik, gondolják, hogy egészségük helyre állításának hatékony segítőeszköze lehet.

Felismerte, hogy bizonyos növények rügyeiben, az életet tovább örökítő őssejtek mintázata megegyező az emberi test egyes szerveinek sejtmintázatával. Ezen felismerést követően tudatosan kezdte el kutatni, vizsgálni, hogy melyik növények rügyeinek sejtmintázata az emberi test melyik szervrendszereinek sejtmintázatával egyezik meg.

A vizsgálatok során megközelítőleg 3000 féle növényt és anyagot vizsgáltak és azonosítottak be, melyek megfelelő módon az érintett szervek sejtjeihez juttatva, hatékony módon tudják segíteni az eredeti sejtmintázat és sejtinformációs rendszer helyre állítását.

A GYÓGYIKA-SZER lényege, hogy a szerveknek megfelelő mintázatú rügykivonatok és anyagok tartalmát az érintett szervekhez károsodás nélkül eljuttatva és bejuttatva lehetővé válik, hogy a szervezet, vagy az adott szerv a sejtemlékezés által kiválasztva a neki legmegfelelőbb hatóanyagokat, azokat beépítve, az eredeti típus sejtek szaporodását segítse, mely által az eredeti sejtmintázat és a sejtinformációs rendszer helyreállítása nagymértékben segíthető.

A GYÓGYIKA-SZER a fizikai testre megnyilvánuló hatása mellett a mentális és spirituális síkokra is hatást gyakorol.

gyogyikaszer_rendszer_tablazat.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 49
Heti: 101
Havi: 907
Össz.: 114 273
Oldal: Gyógyika-Szer
Írisztündér - © 2008 - 2018 - irisztunder.hupont.hu